Bestel nu gratis jouw kleur voor deze dag, zie KLEUROLOGIE.NL

  Home

  Uitleg

  Doe de test!

  Meer over kleur

  Zelf kleurconsulent worden?

  Bestel het boekje

  Contact


UITLEG BIJ DE KLEURTEST

Online kleurtest
De ColorCode kleurtest is een test om er achter te komen welke kleur het beste past bij jouw karakter. Door een paar kleur keuzes bepaal je zelf welke kleur je op dit moment het meeste aanspreekt.

Bij het invullen van de test is het belangrijk om op je intuïtie af te gaan. Probeer de keuzes vanuit je gevoel te maken, zonder daarbij te denken aan bijvoorbeeld de kleur van je kleding, interieur of je lievelingskleur. Het kan namelijk zijn dat deze kleur er wel uitkomt, maar dat hoeft niet. De test blijft een momentopname, want je gevoel én dus je voorkeur voor een bepaalde kleur kan veranderen. Je eerste ingeving is vaak het beste. Ga dus op je gevoel af en kies snel, intuïtief, zonder nadenken.

Welke kleur past nu bij je? Klik op de onderstaande button en de ColorCode-kleurtest begint. Veel plezier!

Kleuren roepen emoties en gevoelens op. Dit kan een gevoel van welbehagen of juist een bepaalde onrust geven. Kleuren brengen rust en balans, maar ook energie en opwinding. Met de juiste kleur kun jij je kwaliteiten en prestaties versterken of kom je tot jezelf en letterlijk tot 'verlichting'.

Soms wordt gesteld dat bijvoorbeeld blauw bij ķedereen een gevoel van ontspanning veroorzaakt. Wij menen dat de invloed van kleur bij ieder mens verschillend werkt. Intuļtief voel je vaak al aan welke kleur op dat moment 'bij je past' of waar je behoefte aan hebt.
© 2017 ColorCode